Uw online kinder ondergoed specialist

Lief kinderkleding

Kleine meisjes kun je met lief kinderkleding leuk en modern aankleden. lief kinderkleding veelal van katoenen materialen wat comfortabel en makkelijk in het dragen en wassen is. Leuke dessins in felle kleuren maken dat de kledingkast er met lief kinderkleding er leuk uitziet. Kleine meisjes zullen snel naar de lief kinderkleding pakken om de uitgesproken frisse kleuren die bij lief kinderkleding zijn gebruikt. Ook voor de stoere jongens wordt er leuke lief kinderkleding geproduceerd. Frisse tinten afgewisseld met donker blauw en rood zijn de mooie kleuren die gebruikt worden voor de lief kinderkleding voor jongens. Leuke ruitjes, schattige bloemetjes dit alles vind je in de collectie van lief kinderkleding.

Lief kinderkleding voor meisjes

Lief kinderkleding voor de meisjes een broekje te combineren met een leuk truitje of een tuniek. Dit alles in kleuren die bij elkaar passen. Om het geheel compleet te maken is er een serie ondergoed voor de meisjes in twee tinten roze en wit. Hemdjes en shortjes maken het lief kinderkleding meisje compleet. Maar ook de sokjes mogen niet ontbreken deze zijn er in dezelfde kleuren als de  lief kinderkleding voor de meisjes. Nu de schoentjes er nog onder en het lief kinderkleding meisje is aangekleed. Maak dit alles af met leuke bijpassende strikjes in het haar en klaar is het lief kinderkleding meisje. Uiteraard is er voor de jongens ook een  lief kinderkleding lijn stoer! Deze lief kinderkleding voor jongens veelal in de kleuren wit, rood blauw en groen is gemaakt van een stevige katoen stof. Vooral de T-shirts en poloshirts zijn in trek bij de jongens doordat zij een hoog draagcomfort hebben. De opdruk op de shirts bestaan uit auto’s en het woord Stoer! vetgedrukt op de shirts. Bijpassend bij de lief kinderkleding voor de jongens zijn de sokken en ook hier mag ook het ondergoed niet ontbreken. Leuke shorts in de kleuren blauw grijs en wit met bijpassende T-shirts en hemdjes maken het geheel compleet.

Lief badkleding

Nieuw in lief kinderkleding is de badkleding lijn voor zowel de kleine meisjes als de jongens. Vrolijke felle kleuren zorgen ervoor dat de kleine man of vrouw niet in zeven sloten tegelijk gaat lopen. Door het gebruik van deze kleuren is de ondernemende peuter snel terug te vinden in het zwembad. Alle lief kinderkleding kan makkelijk in de machine gewassen worden op een temperatuur van 40 graden. Het beste is om de lief kinderkleding voor het wassen binnenste buiten te draaien zodat de kleuren mooi blijven bij het wassen.Lief kinderkleding liever niet in de droogtrommel doen dit om de krimp en vroegtijdige slijtage van de materialen te voorkomen.

U koopt uw Lief kinderkleding voor de beste prijs bij Ondermodeshoppen!