Uw online kinder ondergoed specialist

Lief kleding en kinderkleding

Kinderkleding valt al gauw onder de term lief kleding. Want wat zien de baby’s en peuters er vaak leuk uit in de schattige lief kleding. Vrolijke kleuren sieren de kinderkleding zowel voor de jongens als de meisjes. Lief kleding is voor iedereen die van kleur houdt een leuke kledinglijn voor de baby en peuters. De ondermode voor de kinderen die graag lief kleding dragen is van vrolijke kleuren gemaakt en een kwaliteit katoen met elasthan. De kleuren voor de meisje zijn roze in twee tinten en wit.

Lief kleding kleuren

Voor de jongens bestaat deze lief kleding uit blauw tinten grijs tinten en natuurlijk mag wit ook niet ontbreken. De short voor de jongens is met een klein pijpje wat koddig staat als je een kleine man over de gang naar zijn kamertje ziet lopen in zijn ondergoed. Lekker eigenwijs is deze lief kleding voor de jongens. Leuke ruit shorts met een bijpassend T-shirt erbij maar ook een stoere short met gekleurde zijstukken  aan de short wat een lief uiterlijk heeft. Het meisjes short is een short met een klein pijpje. Er is in lief kleding een short die aan de achterzijde van het meisjes short een hartje heeft. Zie je die kleine billetjes al parmantig rondstappen in hun lief shortje met aan de achterzijde het hartje wat zo kenmerkend is voor lief kleding. Maar ook niet merk kleding kan de term lief kleding dragen. Weet je de juiste combinaties te maken met de goede kleuren bij elkaar dan ziet je baby of peuter er lief uit in de kleding die ze dragen. Meisjes kleding is al gauw lief als er een ruche langs de halslijn loopt of aan de onderzijde van de blouse of jurk. Het ziet er dan meteen prinsesachtig uit. Jongens zien er lief uit in kleding zoals een poloshirt of een blouse die over de broek valt. Het geheel bij meisjes kun je al snel afmaken met strikjes of lintjes in de haren bijpassende sokjes en een leuk schoentje eronder.

Lief kleding voor jongens is stoer

De jongens moeten vooral een stoer uiterlijk krijgen met lief kleding. Een T-shirt onder een blouse
bijpassende sokken en stoere gympen maken de jongens tot een lief kleding ventje. Lief kleding moet vooral goed wasbaar zijn, niet te snel kreuken want
dit ziet er rommelig uit bij kleine kinderen. Door het gebruik van katoen materialen zal de kleding minder snel slijten omdat dit een stevige stof is die goed draagbaar is voor alle baby’s en peuters. Broeken, T-shirt, sokken, rompers, badpakken en zwembroekjes vallen allen onder lief kleding.