Uw online kinder ondergoed specialist

Meisjeskleding

Rokken, T-shirts, jurken en broeken dit alles behoort tot de categorie meisjeskleding. Kleine meisjes hebben van kleins af aan al een eigen smaak en voorkeur voor de meisjeskleding die ze willen dragen. Vooral kleuter dametjes willen graag zwieren in wijde rokjes en jurkjes. Ze geven de kleuter meisjes het gevoel dat ze een prinses zijn in hun parmantige wijde rokjes het liefst in de kleur roze zodat zij een echt meisje zijn.

Assortiment meisjeskleding

Meisjeskleding moet ook praktisch zijn en van een natuurlijk materiaal zijn gemaakt zodat de meisjes tijdens het spelen geen hinder hebben van warmte en strakke, knellende kledingstukken. Leggings zijn een ideaal kledingstuk voor meisjeskleding. Toch warme benen hebben zonder dat het kruis zoals bij een maillot naar beneden zakt. In de winterdag een sokje eronder en dan een laars eroverheen en je bent weer aangekleed bij de benen. In de zomerdag een legging aan en dan een slippertje eronder of een ander open gewerkt schoentje en je bent weer netjes. Boven de legging kun je kiezen voor een leuke tuniek of jurkje zodat je er netjes uitziet in je meisjeskleding. Blousejes met een leuk kraagje of een open gewerkt voorpand is een lief detail in de meisjeskleding.

Leuk voor op een jeans of andere broek. Stoere meisjes dragen dit graag op hun broek. Een vestje erover om het geheel compleet te maken en de kleine dametjes zijn weer aangekleed. De tiener meiden die dragen al veel meer hun eigen stijl. Jeans en pantalons met daarop een T-shirt of sweatvest is een veel gekozen item in deze meisjeskleding. Shoppen doen ze het liefst met meisjes onder elkaar. Passen en giechelen in de winkels elkaar foto’s doorsturen hoe zij er in een outfit uitzien en dan vooral combineren in verschillende winkels. Lachen naar elkaar en met elkaar bij de aankoop van hun outfit in meisjeskleding is belangrijker dan het aanschaffen van deze meisjeskleding.

Zwangerschap

Al vroeg in de zwangerschap weet je tegenwoordig al of je zwanger bent van een jongen of een meisje. Traditioneel wordt bij de geboorte van een meisje nog steeds veel meisjeskleding gegeven in de baby roze kleuren. Maar ook offwhite en wit behoren tot de aanschaf van meisjeskleding voor de baby’s. Vooral het broekje van tricot met daarop een tuniek of T-shirt blijft voor de baby’s een belangrijk item. Het ligt comfortabel voor de kleintjes, rekt goed mee en bij het verschonen van een luier is het praktisch om iets in twee delen aan te hebben.

Maten

Meisjeskleding zijn er in de volgende maten 50 voor 0 maanden, 56 voor 1 maand, 62 voor 2 maanden, 68 vanaf 3 maanden, 74 vanaf 6 maanden, 80 vanaf 9 maanden, 86 vanaf 1 jaar, 92 vanaf anderhalf jaar, 98 vanaf 2 jaar, 104 vanaf 3 jaar, 116 vanaf 5 jaar, 128 vanaf 7 jaar, 140 vanaf 8 jaar, 140 vanaf 10 jaar, 152 vanaf 11 jaar, 164 vanaf 12 jaar en  176 vanaf 13 jaar. Uiteraard zijn dit indicaties Meisjeskleding kan per merk verschillen in maatvoering maar ook het ene meisje is groter in een bepaalde leeftijd als het ander meisje. Het blijft toch altijd passen voor de meisjeskleding om te kijken of de maat juist is op dat moment.