Uw online kinder ondergoed specialist

Stoere kinderkleding

Stoer kinderkleding vindt je op internet genoeg. Stoere broeken uitgewerkt met zakken op de billen, zakken op de zijkant van de broeken en uitgewerkt met extra ritsen zodat de broeken een extra stoere uitwerking krijgen.

Kleuren die een dimensie geven aan een stoer uiterlijk. Groen, stevige jeans, khaki kleur allemaal kleuren die een stoer uiterlijk geven aan stoere kinderkleding. Dit in tegenstelling tot de lieve kleuren zoals lila, roze en andere pastelkleuren die voor lieve kleine meisjes het goed doen maar niet is geschikt voor stoere kinderkleding. Denk daarbij eerder aan de stijlen zoals legerprints, T-shirts afgezet met een tijgerprint of panterprint, uitgewerkte zakken op broeken, sweaters en truien.

Grof gebreide truien met leuke kabels erin gebreid in sprekende kleuren zoals donker blauw, ecru, rood, oranje en zwart behoren tot stoere kinderkleding. Vesten met capuchons maar ook truien met capuchons zijn items voor stoere kinderkleding.

Stoer! kinderkleding

De stoere kinderkleding maak je af met laarzen in de winter ook voor de jongens. Meisjes laarzen mogen dan wat hoger zijn als de jongens laarzen als ze de stoere kinderkleding maar extra kracht bijzetten. In het voorjaar en zomer is het belangrijk om de hoge laarzen te vervangen voor een stoere gymp of een laag laarsje voor zowel de jongens als de meisjes. Bij de stoere kinderkleding hoort ook het badgoed.

Voor de meiden een bikini in felle kleuren of zwart afgewerkt met een fluorescerende kleur zoals oranje, geel en groen hebben meteen al een stoere aanblik. Voor de jongens uitgewerkte shorts die los om de benen zitten in vrolijke bloemenprints, ruiten en leger prints. Allemaal items voor stoere kinderkleding. Wat maakt de stoere kinderkleding af, het ondergoed. Puma heeft leuke stoere boxershorts voor de jongens in allerlei printen en kleuren.

Meisjes kinderkleding

Voor de meiden is er van Ten Cate een stoere lijn in het grijs, zwart en wit. Hier kan ook het eerste bh’tje bij gekocht worden. In dezelfde kleuren als de shorts en hemden van Ten Cate. Boobs en Bloomers is een stoer meiden merk die leuke eerst bh’tjes heeft in vrolijke kleuren en talloze printjes. Bijpassend is er een short in een katoen kwaliteit. Stoer voor de meiden als zij zich ontdoen van hun stoere kinderkleding tijdens de  gymles op school dat er een stoere set ondergoed onder zit.

Jongens kinderkleding

Voor de jongens is het even belangrijk dat er een stoere short onder hun stoere kinderkleding zit eventueel aangevuld met een T-shirt of sleevless singlet bijpassend in de kleur van de short. Om alles van de stoere kinderkleding helemaal af te maken zijn sokken in bijpassende kleur en met een stoere print erop belangrijk om erbij te kopen.

Maar ook de slof sokken met antislip zool maken het geheel af als ze thuis rondlopen en hun laarzen of schoenen uit hebben. Donkere kleuren met een leuke print erop zorgen ervoor dat de  sokken een stoer uiterlijk hebben maar ook dat het past bij de stoere kinderkleding die zij dragen.